:   


 
 
  Acasă  
  Companie  
  Servicii  
  Oferte de Muncă  
 
     
 

Compania

Döhle Manning Agency  este una dintre cele mai mari agentii de crewing din Romania.  

 

Incepand cu 1994 Compania Peter Döhle a devenit interesata de potentialul pietei romanesti. Ca o continuare fireasca a activitatii neintrerupte, in iulie 2005  a fost inregistrata Dohle Manning Agency SRL, activand ca agentie de sine statatoare.

 

Bazandu-se pe o experienta vasta, agentia este recunoscuta pe piata pentru seriozitatea si profesionalismul cu care isi desfasoara activitatile specifice. Personalul este inalt calificat, cu studii universitare si cursuri de specializare in domeniu, precum si multi ani de experienta.

Clientii nostri vor beneficia si de avantajul retelei in care activam, agentia putand oferi la cerere spre angajare si navigatori de alte nationalitati recrutati de catre agentiile din grup: Polonia, Ucraina, Rusia, Filipine, India, precum si din alte zone, fiind una dintre putinele agentii romanesti cu o retea atat de extinsa si cu experienta in colaborarea cu agentii straine.

Certificarea 9001/2008 pentru servicii de crewing si agenturare, reprezinta pentru clientii nostri o certitudine in plus ca mentinem standarde inalte de calitate in activitatile pe care le desfasuram. 

INCEPAND CU 13.06.2013 SUNTEM MANDRI SA VA ANUNTAM CA AGENTIA NOASTRA A PRIMIT DIN PARTEA BUREU VERITAS CERTIFICAREA IN CONFORMITATE CU MLC 2006.

 

Serviciile adresate armatorilor, pot fi oferite individual sau colectiv si includ:

 

  • Recrutarea de personal navigant si servicii conexe pana la incheierea contractului si intoarcerea navigatorului in tara 
  • Planificarea contractelor si contactul constant cu navigatorii  
  • Furnizarea de uniforme si echipamente de protectie 
  • Rezervari de zboruri si aranjamente de calatorie
  • Vize si documente de pavilon
  • Asistenta financiara
  • Asistenta in cazuri de boala si accidente
  • Servicii de agenturare 
  • Echipe de reparatii si servicii tehnice

Döhle Manning Agency este membru activ al : ARCA (Asociatia Agentiilor de Crewing din Romania), LNR (Liga Navala Romana), EUROCREW (Asociatia Europeana a Agentiilor de Crewing).

 
     
      Contactati

      Döhle Manning Agency Romania
      155 Mamaia Bld.
      R-900575 Constanta
      Tel: +40 241 638111
      Fax: +40 241 638133
   E-Mail:
 crew@doehle-romania.com